Thursday, June 30, 2011

Kenapalahhh !!!!

Salam semua ...

Lama tak update blog ni sebab kesibukan tahap maksimum; bercuti, outstation bla..bla..

Anyway, just came back from Ho Chi Minh. Went to Ben Thanh market, Masyaallah ramai giler rakyat Malaysia bershopping kat sana. Yang I terkilan tu, pant suit untuk kerja with cashmere material only 80 USD per pair, price inclusive of material and workmanship. Their workmanship, Wow !!!. Boleh tempah and in 2 days time boleh siap. Murah giler. Memandangkan my schedule really tight, just bought the material and during that time I did not even bother until a friend told me about it.

After coming back, just wanna check on the price here in Malaysia so I made a visit to Tum Tailor BBBangi. I was so shocked when they told me that the price inclusive of material and workmanship is almost RM1000. No doubt their workmanship is superb but price wise, I rasa rugi siotttt ... Kenapalah I tak tempah kat sana.

Sekarang I tengah cari tailor yang boleh buat pant suit dengan harga yang berpatutan dan kualiti yang more or less fulfil my satisfaction.

Ada sesiapa boleh cadangkan ???

2 comments:

jelita78 said...

adussss..
cashmere..
cun tu woo..
alahaiii..
rugi tak tempah terus beb!

SM@A said...

Tulah ...
Frust tul. Mana nak dapat rege tu kat sini.
Kene wat rombongan Cik Kiah ke HCMC pulak ni.

 

© Copyright Mountainsofthings - Designed by Krafty Palette