Wednesday, August 26, 2009

ABAYA

Happy Ramadan to all !!!
May Allah bless us and guide us to His path, Ameen ....

Entahlah, I feel like wearing jubah/abaya raya ni. Tetapi yours truly ni hanya minat abaya hitam Arab sahaja which I think, very elegant. I have visited some online shops that sell this kind of abaya. Among my favourites are :

theabayasouq.com

This online shop selling abayas from Dubai.

AND



This online shop selling abayas from Saudi Arabia.

Yours truly pun ada jengah-jengah kedai yang jual abaya Arab antaranya Iran Shop kat Ampang Park tapi malangnya, harganya way up high. Last-last ajak husband gi Sri Munawwarah kat TTDI, manalah tau kot-kot ada abaya Arab sempena this coming Eid nanti. Yup !! I can always count on my instinct. Memang ada, their own signature design. Dan yang penting not even RM200 dan kainnya berkualiti. So apa lagi, yours truly pun rembat satu. Since the design is very simple, I send the abaya to Jue to add some maniks and labucis sana-sini. Once dah siap nanti, yours truly akan tayang-tayang kan kat sini ( Mulalah tu, dah ada unsur-unsur riak ni ).

2 comments:

noordinarymomster said...

I am sooo gonna check out that abaya!

Love wearing them too, super comfy! ;)

SM@A said...

Momster ...

Must go and check it out ASAP.
Ramai sangat peminatnye....

 

© Copyright Mountainsofthings - Designed by Krafty Palette